FAST Brokers va intermedia polita RCA pentru vehiculele Statului Major al Fortelor Aeriene

FAST Brokers va intermedia, în urma câștigării unei licitații, polița RCA pentru servicii de asigurare RCA a autovehiculelor din cadrul unităților subordonate Statului Major al Forțelor Aeriene. Estimată la 7,79 milioane de lei, polița a fost atribuită pentru 2,44 milioane de lei și acoperă perioada 01.08.2023-31.07.2024.


Citește mai mult


Armata a cumparat asigurari de viata destinate militarilor. Polita depaseste 20 milioane de lei

FAST Brokers va intermedia, în urma câștigării unei licitații, polițele de viață destinate militarilor români aflați în misiuni de luptă pentru următorii trei ani. Ministerul Apărării Naționale, prin UM 01020 Dej (județul Cluj), va achita o primă de asigurare 20,637 miloane de lei, cifra fiind identică cu bugetul estimat al procedurii.


Citește mai mult


O singura oferta pentru raspunderea profesionala a administratorilor si directorilor Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti. Suma asigurata - 5 mil

FAST Brokers a depus singura ofertă în cadrul unei licitații a Companiei Naționale Aeroporturi București pentru achiziția de servicii de asigurare de răspundere civilă profesională (tip D&O) a administratorilor și directorilor, fără franșiză, pentru o perioadă de 12 luni.


Citește mai mult


FAST Brokers intermediaza polita de raspundere profesionala a conducerii Porturilor Constanta

FAST Brokers a castigat, din postura de unic ofertant, o licitatiei organizata de Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime Constanta pentru servicii de asigurare pentru raspundere profesionala a membrilor Consiliului de Administratie, a directorului general si a directorului financiar.


Citește mai mult


FAST Brokers a intermediat pentru Primaria Arad polita de asigurare obligatorie si facultativa pentru locuintele aflate in administrare

Primaria Arad a atribuit FAST Brokers, in calitate de unic ofertant, un contract de asigurare obligatorie a locuintelor aflate in administrarea institutiei si de asigurare a constructiilor impotriva tuturor riscurilor pentru apartamentele sociale situate in 10 blocuri din oras.


Citește mai mult


Fast Brokers - Broker de Asigurare a semnat cu CN APM Constanta pentru raspunderea profesionala a membrilor Consiliului de Administratie

Contractul privind asigurarea pentru răspunderea profesională a membrilor Consiliului de Administraţie şi a Directorului General din cadrul CN APM SA Constanţa a fost adjudecat de Fast Brokers - Broker de Asigurare


Citeste mai mult


CN APMC vireaza peste 1,5 milioane de lei firmei Fast Brokers pentru un contract de asigurari

Contractul pentru „Asigurarea pentru răspundere profesională a Membrilor Consiliului de Administraţie, a Directorului General şi a Directorului Financiar din cadrul CN APM SA Constanţa”, a fost câştigat de compania Fast Brokers - Broker de Asigurare din Bucureşti.


Citește mai mult


Seful si administratorii Termoenergetica, asigurati pAna la suma de 12 milioane de euro

FAST Brokers a câștigat, din postura de unic ofertant, o licitație organizată de Compania Municipală Termoenergetica pentru servicii de asigurare de răspundere civilă tip "Directors and Officers Liability" (D&O), polița urmând să acopere membrii Consiliului de Administrație și directorul general ai societății.


Citește mai mult


FAST Brokers va intermedia politele D&O ale administratorilor transportatorului public din Brasov

FAST Brokers a castigat, din postura de unic ofertant, o licitatie pe care RATBV, transportatorul public din Brasov, a organizat-o in vederea achizitionarii de polite de raspundere profesionala (D&O) pentru membrii Consiliului de Administratie al companiei.

Politele vor fi incheiate pentru o perioada de 12 luni, incepand cu data de 07.04.2023.

Citește mai mult


FAST Brokers va intermedia asigurarea D&O a sefilor Termoenergetica

FAST Brokers a castigat o licitatie organizata de Compania Municipala Termoenergetica pentru servicii de asigurare de raspundere civila tip "Directors and Officers Liability" (D&O), care vor acoperi membrii Consiliului de Administratie si directorul general ai societatii.

Citește mai mult


FAST Brokers a castigat trei licitatii RCA

FAST Brokers a castigat, recent, trei licitatii care au vizat achizitionarea de servicii de asigurari RCA, primele subscrise insumand 1,196 milioane de lei.

Citește mai mult


Patru oferte pentru contul de asigurari al Autoritatii Navale Romane

Cinci oferte au fost depuse la Autoritatea Navala Romana pentru furnizarea de servicii de asigurari auto RCA (lot 1) si CASCO (lot 2), CASCO nave (lot 3) si cladiri (lot 4).

Ofertantii sunt FAST Brokers (lot 4), Asirom VIG (lot 1, 2, 3), Allianz - Tiriac Asigurari (lot 1), Groupama Asigurari (lot 1 si 2) si Omniasig VIG (lot 1 si 2).

Procedura a fost estimata la 664.500 lei.

Citeste mai mult


FAST Brokers va intermedia polita D&O a sefilor Transelectrica

Fast Brokers a castigat, in fata Asirom VIG, o licitatie a operatorului national de transport de energie electrica Transelectrica pentru achizitionarea unei polite de raspundere civila profesionala a membrilor Consiliului de Supraveghere si Directoratului companiei.

Polita D&O a fost estimata la 986.180 lei pentru 12 luni.

Citeste mai mult


BNR si-a asigurat imobile cu aproape 172.000 lei

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a incheiat cu FAST Brokers, Asito Kapital si Eurolife FFH Asigurari Generale un numar de 25 de polite pentru asigurarea facultativa a imobilelor aflate in patrimoniul institutiei.

Bugetul procedurii a fost estimat la 317.977,29 lei. Politele au fost semnate pentru suma totala de 171.870,41 lei.

Citeste mai mult


Politele pentru viata militarilor romani in misiunile de lupta, intermediate de catre FAST Brokers

FAST Brokers va furniza Ministerului Apararii Nationale (MApN) - UM 02472 Bucuresti servicii de intermediere pentru politele de viata destinate militarilor romani aflati in misiuni de lupta, in intervalul 01.01.2023 - 31.12.2025.

Contractul de asigurare a fost estimat la 2.081.824 lei si a fost semnat pentru suma de 2.081.823,50 lei.

Citeste mai mult


FAST Brokers va intermedia polita RCA pentru 650 vehicule MAI

FAST Brokers a castigat o licitatie organizata de Directia Asigurare Logistica Integrata din cadrul MAI pentru asigurarea RCA a unui numar maxim de 650 de autovehicule, remorci si masini autopropulsate.

Polita a fost semnata pentru suma de 682.031,23 lei, de la un estimat de 1,478 milioane de lei pentru 12 luni.

Citeste mai mult


O polita intermediata de FAST Brokers va asigura parasutistii si scafandrii Fortelor Navale

FAST Brokers a castigat, in calitate de unic ofertant, o licitatie organizata de Ministerul Apararii Nationale pentru asigurarea vietii unui numar de 250 de militari din Fortele Navale, care executa activitati de parasutism si/sau de scufundare pe teritoriul national.

Polita a fost estimata de catre UM 02145 Constanta la 1,14 milioane de lei pentru 12 luni, incepand de la 1 ianuarie 2023. Atribuirea s-a realizat pentru aceeasi suma.

Citeste mai mult


FAST Brokers castiga contul D&O al ROMGAZ. Polita a fost semnata in septembrie 2022, dupa 20 de luni de la debutul licitatiei

Societatea Nationala de Gaze Naturale ROMGAZ a desemnat FAST Brokers, in luna semptembrie 2022, castigatorul licitatiei pentru furnizarea de servicii de asigurare de tip D&O (Directors & Officers), fara fransiza, pentru membrii Consiliului de Administratie si directorii executivi din cadrul companiei.

Procedura a fost initiata in ianuarie 2021, termenul de depunere a ofertelor fiind stabilit pentru februarie 2021.

FAST Brokers a fost singurul oferant.

Estimat la 2,632 milioane de euro, contractul de asigurare a fost semnat pentru 2,603 milioane de euro.

Durata acordului-cadru este de 24 luni, urmand ca anual sa fie incheiat cate un contract subsecvent.

Citeste mai mult


Un broker din Bucuresti ii va asigura pe directorii RATBV in cazul unor prejudicii ca urmare a exercitarii profesiei. Costul politelor este de putin p

Cei patru directori ai operatorului de transport RATBV SA ar urma să fie asigurați din punct de vedere profesional pe o perioadă de 4 luni. Brokerul bucureștean Fast Broker a câștigat licitația lansată în acest de către societatea brașoveană pentru suma de 10.549 euro fără TVA, față de valoarea estimată de 14.475 de euro.


Citeste mai mult


FAST Broker a intermediat polita D&O a Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti

FAST Brokers a fost desemnat, in calitate de unic ofertant, castigator al procedurii de atribuire organizata de Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti pentru achizitia de servicii de asigurare de raspundere civila profesionala a administratorilor, a directorului general, directorului financiar si directorilor executivi (tip D&O), fara fransiza, pentru o perioada de 12 luni.

Valoarea contractului a fost estimata la 44.500 euro, conform anuntului de participare publicat in SICAP (http://www.e-licitatie.ro/pub/notices/c-notice/v2/view/100154279).

Citeste mai mult


Important: Ultimele informatii legate de City Insurance S.A. si implicatiile asupra politelor de asigurare emise de aceasta societate

Dorim sa va aducem la cunostinta ultimele informatii legate de S.A.-R. City Insurance S.A. si implicatiile lor asupra politelor de asigurare emise de aceasta societate.


Pe data de 09.02.2022 Tribunalul Bucuresti a admis cererea A.S.F. de deschidere a procedurii insolventei S.A.-R. City Insurance S.A. Una dintre consecinte este faptul ca toate politelor de asigurare emise de S.A.-R. City Insurance S.A. urmeaza sa-si inceteze valabilitatea de drept, in 90 zile de la aceasta data, adica incepand cu 12.05.2022. Despre aceasta consecinta este posibil sa fiti informati si de lichidatorul judiciar al societatii S.A.-R. City Insurance S.A.

In cazul in care pe polita de asigurare nu s-au inregistrat daune, aveti posibilitatea recuperarii partiale a primei de asigurare, adresandu-va Fondului de Garantare a Asiguratilor (FGA), pentru perioada in care riscul nu a fost acoperit. Recuperarea primei de asigurare se poate face prin denuntarea politei de asigurare din initiativa dumneavoastra.

In cazul in care doriti sa denuntati polita de asigurare, cererea de denuntare se transmite catre adresa de email denuntare@cityinsurance.ro. Modelul de cerere de denuntare il gasiti la adresa 822-01-00.01F-Rev.5-Cerere-de-denuntare-30.09.2021-1.pdf (cityinsurance.ro) .

Denuntarea contractului de asigurare se poate efectua pana cel tarziu pe data de 22.04.2022, deoarece asa cum v-am spus, polita(ele) de asigurare urmeaza sa inceteze de drept la data de 11.05.2022. Avand numarul de inregistrare a cererii de denuntare primit de la City Insurance, veti accesa https://www.fgaromania.ro/demersuri-privind-cererile-de-plata/, unde veti gasi toate informatiile legate de pasii ce trebuie urmati pentru restituirea primei de asigurare.

Va rugam sa ne contactati dupa ce inregistrati cererea de denuntare, pentru a va putea transmite o noua oferta de asigurare.

In cazul in care doriti sa beneficiati de acoperirea politei(ele) de asigurare sus-mentionate pana pe data de 11.05.2022, puteti accesa https://www.fgaromania.ro/demersuri-privind-cererile-de-plata/ incepand cu data de 12.05.2022 solicitand restituirea primei de asigurare pentru perioada in care riscul nu va fi acoperit (din 12.05.2022 pana la expirarea valabilitatii inscrisa pe polita de asigurare).

In acest caz va vom transmite, inainte de 11.05.2022, noua oferta a carei valabilitate va incepe cu data de 12 mai 2022.

Va stam la dispozitie pentru orice neclaritati legate de aceasta situatie.

Alte informatii pot fi gasite aici: https://asfromania.ro/uploads/articole/attachments/6151cc8b11351773283670.pdf.


Alta belea la SC Apa Canal 2000 SA Pitesti...! Servicii de asigurare fuserite pe sub masa, dar si pe deasupra legii!

Nu trebuie deloc să faci cine știe ce mari eforturi ca să afli oarece vești proaste izvorâte din inepuizabila sursă de alimentare cu treburi urât mirositoare de la SC Apă Canal 2000 SA Pitești. Ultima dintre ele ne-a fost raportată chiar zilele trecute și vizează o altă năsărâmbă făcută recent de oamenii priceputului director Mihail Marinescu.

Citeste mai mult


Fast Brokers vrea Administratia Porturilor Maritime Constanta pentru RCA, CASCO, bunuri si raspunderea profesionala a sefilor

Fast Brokers a depus singura ofertă în cadrul licitației organizată de Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța pentru furnizarea de servicii de asigurări RCA, CASCO, bunuri și răspundere profesională D&O. Polița a fost estimată la 4,6 milioane de lei pentru doi ani.

Citeste mai mult


Groupama Asigurari, Omniasig VIG si FAST Brokers au depus oferte pentru asigurarea RCA si CASCO a unui numar de 58 de vehicule noi ale transportatorul

Groupama Asigurări, Omniasig VIG și FAST Brokers au depus oferte pentru asigurarea RCA și CASCO a unui număr de 58 de vehicule noi (26 troilebuze și 32 autobuze electrice) ale transportatorului public de persoane din Brașov (RATBV), polițele fiind estimate la 2,35 milioane de lei pentru 12 luni. În cazul poliței CASCO, suma asigurată a celor 58 de vehicule noi se ridică la 181,96 milioane de lei.
Citeste mai mult


Fast Broker cAstiga licitatia Postei RomAne pentru RCA si CASCO

Poșta Română a atribuit Fast Brokers, în urma unei licitații, contractul pentru furnizarea de servicii de asigurare de răspundere civilă auto (RCA) obligatorie și CASCO. Estimat la 3,14 milioane de lei pentru 12 luni, contractul a fost semnat pentru un milion de lei, din care 520.000 de lei pentru CASCO.


Citeste mai mult


Cine asigura vehiculele Postei, atat RCA, cat si CASCO

Compania Nationala Posta Romana isi asigura parcul auto, atat RCA, cat si Casco, prin societatea Fast Brokers - Broker de Asigurare, care a castigat licitatia organizata anual de operatorul national din domeniul serviciilor postale.

Valoarea totala a contractului este de 1.000.488 lei.


Citeste mai mult


Anunt important de la Posta RomAna. Cine va furniza serviciile de RCA si CASCO

În urma unei licitații, Poșta Română a atribuit Fast Brokers contractul pentru furnizarea de servicii de asigurare de răspundere civilă auto (RCA) obligatorie și CASCO.


Citeste mai mult


Fast Broker cAstiga licitatia Postei RomAne pentru RCA si CASCO

Poșta Română a atribuit Fast Brokers, în urma unei licitații, contractul pentru furnizarea de servicii de asigurare de răspundere civilă auto (RCA) obligatorie și CASCO. Estimat la 3,14 milioane de lei pentru 12 luni, contractul a fost semnat pentru un milion de lei, din care 520.000 de lei pentru CASCO.


Citeste mai mult


Posta isi asigura vehiculele, RCA si Casco, prin Fast Broker

Compania Naţională Poşta Română a contractat, prin licitaţie, servicii de asigurări obligatorii RCA şi servicii de asigurări Casco de la compania Fast Brokers - Broker de Asigurare.


Citeste mai mult


Asirom, Omniasig, UNIQA si Fast Brokers au depus oferte pentru asigurarea CASCO a ambulantelor din zona Bucuresti-Ilfov

Asirom VIG, Omniasig VIG, UNIQA Asigurări și Fast Brokers au depus oferte pentru asigurarea facultativă CASCO a 106 ambulanțe din parcul auto al Serviciului de Ambulanță București - Ilfov. Contractul este estimat la 1,93 milioane de lei, pe 12 luni.Citește mai mult


Asirom VIG, Groupama, Omniasig si Fast Brokers au depus oferte pentru furnizarea catre Posta RomAna de servicii de asigurare de raspundere civila auto

Cele doua polite au fost estimate la 3,14 milioane de lei pentru 12 luni.
Polița CASCO va acoperi 759 de autovehicule, iar RCA - 970 de autovehicule și mopede.

Citește mai mult


Contract de peste 8 milioane de lei pentru asigurarea parcului auto MApN

ASIROM VIG si FAST BROKERS - Broker de Asigurare sunt castigatorii licitatiei MApN (Ministerul Apararii Nationale - Unitatea Militara 02494), furnizand servicii de asigurare obligatorie de raspundere civila auto pentru prejudicii produse tertilor prin accidente de vehicule - RCA si de asigurari facultative tip CASCO, potrivit unui anunt de pe SICAP.

Citește mai mult


Allianz-Tiriac, UNIQA si Asito Kapital vor sa acopere, in limita a 50 milioane de euro, pierderile provocate de eventualele erori ale sefilor Hidroele

Allianz-Țiriac, UNIQA și asocierea formată din Asito Kapital și Fast Brokers au depus oferte pentru acoperirea, în limita a 50 de milioane de euro, a prejudiciilor provocate companiei de eventuale erori de management, omisiuni sau predicții greșite ale membrilor Directoratului și Consiliului de Supraveghere ale Hidroelectrica. Contractul a fost estimat la 2,65 milioane de lei, pentru următorii 2 ani.

Citește mai mult


Omniasig trece peste Allianz-Tiriac si Fast Brokers si ramane la Romgaz

Omniasig VIG va furniza serviciile de asigurare RCA și CASCO pentru autovehiculele și utilajele Romgaz, polița însumând 1,15 milioane de lei, de la un estimat de 2,8 milioane de lei.

Citește mai mult


Sute de vehicule ale Garzii de Coasta, asigurate de firma Fast Brokers

Garda de Coastă Constanţa a atribuit un contract, în urma unei licitaţii publice, pentru achiziţionarea de asigurări auto aferente anului 2019. Licitaţia a fost încheiată pe data de 23 ianuarie. Conform licitatiapublica.ro, acordul-cadru are ca obiect prestări de servicii, constând în asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto (RCA) a întregului parc de autovehicule aparţinând Gărzii de Coastă. Societatea care a primit contractul este Fast Brokers - Borker de Asigurare SRL. Valoarea finală nu era publicată, însă cea estimată din timpul licitaţiei se ridica la suma de 462.145 de lei.

Citește mai mult
Se incarca ... asteptati