Contract de peste 8 milioane de lei pentru asigurarea parcului auto MApN

ASIROM VIG si FAST BROKERS - Broker de Asigurare sunt castigatorii licitatiei MApN (Ministerul Apararii Nationale - Unitatea Militara 02494), furnizand servicii de asigurare obligatorie de raspundere civila auto pentru prejudicii produse tertilor prin accidente de vehicule - RCA si de asigurari facultative tip CASCO, potrivit unui anunt de pe SICAP.

Citește mai mult


Sute de vehicule ale Garzii de Coasta, asigurate de firma Fast Brokers

Garda de Coastă Constanţa a atribuit un contract, în urma unei licitaţii publice, pentru achiziţionarea de asigurări auto aferente anului 2019. Licitaţia a fost încheiată pe data de 23 ianuarie. Conform licitatiapublica.ro, acordul-cadru are ca obiect prestări de servicii, constând în asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto (RCA) a întregului parc de autovehicule aparţinând Gărzii de Coastă. Societatea care a primit contractul este Fast Brokers - Borker de Asigurare SRL. Valoarea finală nu era publicată, însă cea estimată din timpul licitaţiei se ridica la suma de 462.145 de lei.

Citește mai mult


Omniasig trece peste Allianz-Tiriac si Fast Brokers si ramane la Romgaz

Omniasig VIG va furniza serviciile de asigurare RCA și CASCO pentru autovehiculele și utilajele Romgaz, polița însumând 1,15 milioane de lei, de la un estimat de 2,8 milioane de lei.

Citește mai mult


Allianz-Tiriac, UNIQA si Asito Kapital vor sa acopere, in limita a 50 milioane de euro, pierderile provocate de eventualele erori ale sefilor Hidroele

Allianz-Țiriac, UNIQA și asocierea formată din Asito Kapital și Fast Brokers au depus oferte pentru acoperirea, în limita a 50 de milioane de euro, a prejudiciilor provocate companiei de eventuale erori de management, omisiuni sau predicții greșite ale membrilor Directoratului și Consiliului de Supraveghere ale Hidroelectrica. Contractul a fost estimat la 2,65 milioane de lei, pentru următorii 2 ani.

Citește mai mult
Contact
Se incarca ... asteptati