Alta belea la SC Apa Canal 2000 SA Pitesti...! Servicii de asigurare fuserite pe sub masa, dar si pe deasupra legii!

Nu trebuie deloc să faci cine știe ce mari eforturi ca să afli oarece vești proaste izvorâte din inepuizabila sursă de alimentare cu treburi urât mirositoare de la SC Apă Canal 2000 SA Pitești. Ultima dintre ele ne-a fost raportată chiar zilele trecute și vizează o altă năsărâmbă făcută recent de oamenii priceputului director Mihail Marinescu.

Citeste mai mult


Fast Brokers vrea Administratia Porturilor Maritime Constanta pentru RCA, CASCO, bunuri si raspunderea profesionala a sefilor

Fast Brokers a depus singura ofertă în cadrul licitației organizată de Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța pentru furnizarea de servicii de asigurări RCA, CASCO, bunuri și răspundere profesională D&O. Polița a fost estimată la 4,6 milioane de lei pentru doi ani.

Citeste mai mult


Groupama Asigurari, Omniasig VIG si FAST Brokers au depus oferte pentru asigurarea RCA si CASCO a unui numar de 58 de vehicule noi ale transportatorul

Groupama Asigurări, Omniasig VIG și FAST Brokers au depus oferte pentru asigurarea RCA și CASCO a unui număr de 58 de vehicule noi (26 troilebuze și 32 autobuze electrice) ale transportatorului public de persoane din Brașov (RATBV), polițele fiind estimate la 2,35 milioane de lei pentru 12 luni. În cazul poliței CASCO, suma asigurată a celor 58 de vehicule noi se ridică la 181,96 milioane de lei.
Citeste mai mult


Fast Broker cAstiga licitatia Postei RomAne pentru RCA si CASCO

Poșta Română a atribuit Fast Brokers, în urma unei licitații, contractul pentru furnizarea de servicii de asigurare de răspundere civilă auto (RCA) obligatorie și CASCO. Estimat la 3,14 milioane de lei pentru 12 luni, contractul a fost semnat pentru un milion de lei, din care 520.000 de lei pentru CASCO.


Citeste mai mult


Cine asigura vehiculele Postei, atat RCA, cat si CASCO

Compania Nationala Posta Romana isi asigura parcul auto, atat RCA, cat si Casco, prin societatea Fast Brokers - Broker de Asigurare, care a castigat licitatia organizata anual de operatorul national din domeniul serviciilor postale.

Valoarea totala a contractului este de 1.000.488 lei.


Citeste mai mult


Anunt important de la Posta RomAna. Cine va furniza serviciile de RCA si CASCO

În urma unei licitații, Poșta Română a atribuit Fast Brokers contractul pentru furnizarea de servicii de asigurare de răspundere civilă auto (RCA) obligatorie și CASCO.


Citeste mai mult


Fast Broker cAstiga licitatia Postei RomAne pentru RCA si CASCO

Poșta Română a atribuit Fast Brokers, în urma unei licitații, contractul pentru furnizarea de servicii de asigurare de răspundere civilă auto (RCA) obligatorie și CASCO. Estimat la 3,14 milioane de lei pentru 12 luni, contractul a fost semnat pentru un milion de lei, din care 520.000 de lei pentru CASCO.


Citeste mai mult


Posta isi asigura vehiculele, RCA si Casco, prin Fast Broker

Compania Naţională Poşta Română a contractat, prin licitaţie, servicii de asigurări obligatorii RCA şi servicii de asigurări Casco de la compania Fast Brokers - Broker de Asigurare.


Citeste mai mult


Fast Brokers - Broker de Asigurare a semnat cu CN APM Constanta pentru raspunderea profesionala a membrilor Consiliului de Administratie

Contractul privind asigurarea pentru răspunderea profesională a membrilor Consiliului de Administraţie şi a Directorului General din cadrul CN APM SA Constanţa a fost adjudecat de Fast Brokers - Broker de Asigurare


Citeste mai mult


Asirom, Omniasig, UNIQA si Fast Brokers au depus oferte pentru asigurarea CASCO a ambulantelor din zona Bucuresti-Ilfov

Asirom VIG, Omniasig VIG, UNIQA Asigurări și Fast Brokers au depus oferte pentru asigurarea facultativă CASCO a 106 ambulanțe din parcul auto al Serviciului de Ambulanță București - Ilfov. Contractul este estimat la 1,93 milioane de lei, pe 12 luni.Citește mai mult


Asirom VIG, Groupama, Omniasig si Fast Brokers au depus oferte pentru furnizarea catre Posta RomAna de servicii de asigurare de raspundere civila auto

Cele doua polite au fost estimate la 3,14 milioane de lei pentru 12 luni.
Polița CASCO va acoperi 759 de autovehicule, iar RCA - 970 de autovehicule și mopede.

Citește mai mult


Contract de peste 8 milioane de lei pentru asigurarea parcului auto MApN

ASIROM VIG si FAST BROKERS - Broker de Asigurare sunt castigatorii licitatiei MApN (Ministerul Apararii Nationale - Unitatea Militara 02494), furnizand servicii de asigurare obligatorie de raspundere civila auto pentru prejudicii produse tertilor prin accidente de vehicule - RCA si de asigurari facultative tip CASCO, potrivit unui anunt de pe SICAP.

Citește mai mult


Allianz-Tiriac, UNIQA si Asito Kapital vor sa acopere, in limita a 50 milioane de euro, pierderile provocate de eventualele erori ale sefilor Hidroele

Allianz-Țiriac, UNIQA și asocierea formată din Asito Kapital și Fast Brokers au depus oferte pentru acoperirea, în limita a 50 de milioane de euro, a prejudiciilor provocate companiei de eventuale erori de management, omisiuni sau predicții greșite ale membrilor Directoratului și Consiliului de Supraveghere ale Hidroelectrica. Contractul a fost estimat la 2,65 milioane de lei, pentru următorii 2 ani.

Citește mai mult


Omniasig trece peste Allianz-Tiriac si Fast Brokers si ramane la Romgaz

Omniasig VIG va furniza serviciile de asigurare RCA și CASCO pentru autovehiculele și utilajele Romgaz, polița însumând 1,15 milioane de lei, de la un estimat de 2,8 milioane de lei.

Citește mai mult


Sute de vehicule ale Garzii de Coasta, asigurate de firma Fast Brokers

Garda de Coastă Constanţa a atribuit un contract, în urma unei licitaţii publice, pentru achiziţionarea de asigurări auto aferente anului 2019. Licitaţia a fost încheiată pe data de 23 ianuarie. Conform licitatiapublica.ro, acordul-cadru are ca obiect prestări de servicii, constând în asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto (RCA) a întregului parc de autovehicule aparţinând Gărzii de Coastă. Societatea care a primit contractul este Fast Brokers - Borker de Asigurare SRL. Valoarea finală nu era publicată, însă cea estimată din timpul licitaţiei se ridica la suma de 462.145 de lei.

Citește mai mult
Contact
Se incarca ... asteptati