Cum platesc

Plata on-line cu cardul

Pentru plata on line cu cardul polita de Asigurare RCA sau calatorii, va fi transmisa pe adresa de e-mail furnizata in mod automat de indata ce plata va fi confirmata de operatorul bancar. Polita poate fi imprimata si poate fi folosita pana la primirea politei in original, pe formularul tipizat. Comisioanele sunt suportate de noi. Platiti doar pretul asigurarii.

Plata on-line

Plata politei de Asigurare RCA sau calatorii va fi efectuata la orice banca in baza unui decont transmis de unul din consultantii nostri. De indata ce plata va fi confirmata de banca sau de dvs. (prin ordinul de plata bancar, transmis pe adresa de e-mail: office@fastbrokers.ro sau pe fax: 021.317.15.64), polita va fi transmisa pe adresa de mail furnizata de dvs. si poate fi imprimata si folosita pana la primirea politei in original.

Plata ramburs

Plata politei de Asigurare RCA sau calatorii se va efectua in momentul in care aceasta va fi livrata de firma de curierat.

Plata in rate

Acum puteti plati online pe site-ul nostru si prin carduri de credit la bancile enumerate mai jos, in rate, fara dobanda.

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:

 • Numele posesorului de card
 • Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)
 • Data expirarii cardului
 • Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)

Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul Dvs, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului Dvs. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele bancilor. Site-ul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

CREDIT EUROPE BANK

Folosind CardAvantaj beneficiezi de la 2-6 rate fara dobanda!

Acum puteti plati online pe site-ul nostru si prin CardAvantaj, in rate, fara dobanda. CardAvantaj, emis sub sigla MasterCard sau Visa, este primul card de credit in lei cu utilizare atat nationala cat si internationala ce ofera posibilitatea de a efectua cumparaturi cu plata in rate, primind in acelasi timp si bonus pentru fiecare tranzactie efectuata. Pentru mai multe detalii despre CardAvantaj precum si pentru a aplica pentru un astfel de card, va rugam vizitati www.cardavantaj.ro

Folosind CardAvantaj beneficiezi de la 2-6 rate fara dobanda!

Pentru a plati online cu cardul, selectati optiunea "CardAvantaj" din procesul de comanda si modalitatea de plata dorita: X rate fara dobanda sau integral. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

Sistemul de plata on-line este dezvoltat de catre Credit Europe Bank si presupune efectuarea platilor prin intermediul cardurilor intr-un mediu securizat. Platile on-line efectuate pe site-ul nostru beneficiaza de protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa si MasterCard Secure Cod). 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:

 • Numele posesorului de card
 • Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)
 • Data expirarii cardului
 • Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)

Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul Dvs, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului Dvs. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Credit Europe Bank. Site-ul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Cum puteti obtine CardAvantaj?

 • Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
 • Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica acum"
 • Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.

Pentru asistenta non-stop despre cardurile CardAvantaj, apelati: CEBLine: 0801.000.000 (numar apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000

BCR - BANCA COMERCIALA ROMANA

E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR ! Ai RATE fara dobanda.

Plateste prin cardul tau de credit BCR pe site-ul www.fastbrokers.ro si beneficiezi de oferta standard, rate fara dobanda!

Cine poate plati in rate? Sunt inscrisi automat si gratuit toti clientii care detin unul dintre cardurile de credit BCR inrolate in Program si care, la momentul efectuarii tranzactiei la comerciantii parteneri ai BCR, solicita facilitatea "Rate fara dobanda".

Folosind card de credit BCR beneficiezi de la 2-6 rate fara dobanda!

Cardurile de credit BCR inrolate in Programul de Rate cu 0% dobanda sunt:

 • BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
 • BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa
 • MasterCard GOLD EUR
 • BCR Wizz Air MasterCard
 • EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online prin card bancar" si numarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, Banca Comerciala Romana prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Vrei si tu cardul BUN DE PLATA de la BCR?

 • Aplica acum pe www.bundeplata.ro sau
 • Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul "Card" si vei fi contactat de catre un operator bancar sau
 • Apeleaza gratuit, non-stop, din orice retea nationala InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227)

BANCA TRANSILVANIA

Folosind cardurile de credit BT beneficiezi de RATE fara dobanda sau acumulezi puncte STAR la plata integrala! Programul de plata in RATE fara Dobanda sau Puncte Star este disponibil pentru cumparaturi cardurile de credit BT in toate Agentiile FAST BROKERS si/sau pe site-ul www.fastbrokers.ro.

Plateste cu StarCARD de la Banca Transilvania si beneficiezi de:

 • 6 RATE fara Dobanda pentru orice cumparatura efectuata in Agentiile FAST BROKERS sau pe site-ul www.fastbrokers.ro
 • 2 % Puncte Star la plata integrala in magazine
 • plata produselor dorite direct cu Puncte STAR, in Agentiile FAST BROKERS

Sunt incluse in program cardurile de credit STAR Forte: MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, STAR Gold: Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum: Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card si Visa Business Silver Credit Card.

Informatii suplimentare despre cardurile de credit StarCARD se pot obtine la serviciul CALL CENTER:

 • 0801 01 0128 (BT) - apelabil din reteaua ROMTELECOM
 • 0264 30 8028 (BT) - apelabil din orice retea, inclusiv international
 • *8028 (BT) - apelabil din retelele Vodafone si Orange


Se incarca ... asteptati