Cum platesc

Plata on-line cu cardul

Pentru plata on line cu cardul polita de Asigurare RCA sau calatorii, va fi transmisa pe adresa de e-mail furnizata in mod automat de indata ce plata va fi confirmata de operatorul bancar. Polita poate fi imprimata si poate fi folosita pana la primirea politei in original, pe formularul tipizat. Comisioanele sunt suportate de noi. Platiti doar pretul asigurarii.

Plata on-line

Plata politei de Asigurare RCA sau calatorii va fi efectuata la orice banca in baza unui decont transmis de unul din consultantii nostri. De indata ce plata va fi confirmata de banca sau de dvs. (prin ordinul de plata bancar, transmis pe adresa de e-mail: office@fastbrokers.ro sau pe fax: 021.317.15.64), polita va fi transmisa pe adresa de mail furnizata de dvs. si poate fi imprimata si folosita pana la primirea politei in original.

Plata ramburs

Plata politei de Asigurare RCA sau calatorii se va efectua in momentul in care aceasta va fi livrata de firma de curierat.

Plata in rate

Acum puteti plati online pe site-ul nostru si prin carduri de credits, in rate, fara dobanda.

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:

  • Numele posesorului de card
  • Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)
  • Data expirarii cardului
  • Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)

Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul Dvs, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului Dvs. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele bancilor. Site-ul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.



Contact
Se incarca ... asteptati