Centru daune Omniasig

Avizarea daunelor se face prin intermediul Call Center-ului cu program NON STOP, 24 ore pe zi, 365 zile pe an, inclusiv SAMBATA si DUMINICA, la numarul de apel 021.9669 (tarif normal).

Avizarea daunei se face imediat dupa producerea daunei sau imediat ce ati luat la cunostinta de producerea acesteia, numai prin telefon, la numarul de mai sus. Avizarea daunei trebuie facuta imediat, chiar daca constatarea daunei doriti sa o efectuati in alta zi.

Avizarea daunei presupune furnizarea informatiilor despre eveniment:

Informatiile de mai sus sunt usor de furnizat daca aveti la indemana, cel putin, urmatoarele documente:

Documentele de mai sus, reprezinta o enumerare a documentelor ce este util sa le aveti la indemana pentru avizarea daunei si nu reprezinta documentele necesare pentru solutionarea daunei.

Dupa furnizarea acestor date veti primi numarul de dosar care trebuie retinut si trebuie prezentat la punctul de constatare, totodata veti primi toate informatiile necesare pentru efectuarea constatarii daunei.

Avarii produse autovehiculelor asigurate CASCO

Asiguratii CASCO se vor prezenta la sediile sucursalelor OMNIASIG din tara sau pentru Bucuresti la Centrul de Daune, cu urmatoarele acte :

*Actele mentionate pe acest site reprezinta minimum necesar pentru deschiderea dosarului de dauna ; inspectorii de dauna OMNIASIG pot solicita de la caz la caz acte suplimentare dupa efectuarea constatarii.Se incarca ... asteptati