Despre noi

inapoi

Fastbrokers ofera servicii complete si integrate in domeniul asigurarilor de toate tipurile, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice. Lucram cu un numar foarte mare de companii de asigurari pentru a fi siguri ca putem oferi clientilor nostri cele mai bune servicii, precum si oferte personalizate, adaptate nevoilor si exigentelor fiecaruia. Cateva dintre serviciile oferite de noi sunt:

  • Consultanta de specialitate
  • Inmatriculari auto
  • Intermedierea contractelor de asigurare
  • Gestionarea contractelor de asigurare
  • In domeniul RCA, Fastbrokers va ofera posibilitatea de a incheia polite rapid si comod, cu doar cateva click-uri. Iata cateva dintre avantajele achizitionarii de polite RCA online prin Fastbrokers:

Livrarea GRATUITA a politei RCA prin curier rapid sau posta, oriunde in tara; Primiti INFORMATII rapid: dureaza doar 5 minute sa afli care este cea mai ieftina polita RCA pe care o poti incheia;

Puteti face COMPARATII GRATUIT intre tarifele diferitilor asiguratori, precum si intre serviciile oferite de acestia;

OFERTE PERSONALIZATE: cu ajutorul calculatorului online puteti afla cu doar cateva click-uri care este pretul politei RCA luand in calcul si sistemul bonus-malus;

Primiti polita RCA IMEDIAT pe mail, in cazul in care optati pentru plata online, cu cardul.

Fastbrokers Asigurari

FASTBROKERS este infiintata din 2002, aceasta fiind la acel moment printre primele companii de profil prezente pe piata romneasca.

Contact

Adresa:
Strada Mircea Vulcanescu 80, Sector 1, Bucuresti
Telefon:
+40 (21) 317 1565
Fax:
+40 (21) 317 1564
Email:
office@fastbrokers.ro

View Fastbrokers in a larger map

Consultanta de specialitate

FAST BROKERS prin reprezentantii sai analizeaza conditiile de risc si recomanda solutii. Furnizeaza intr-un timp foarte scurt o analiza comparativa care sa contina informatii despre societatea de asigurari, riscurile acoperite si conditiile de asigurare in contextul ofertei de piata.
Aceste aspecte sunt insotite de comentariile si recomandarile noastre, astfel incat sa puteti avea o imagine clara a felului in care este protejata societatea dumneavoastra.

inapoi