Stiri online din asigurari (rca, casco, locuinte, medicale, etc)

inapoi

Asigurari RCA

Polita RCA este singurul tip de asigurare pentru autovehicule obligatoriu in Romania. Polita RCA se incheie pentru toate tipurile de autovehicule si are rolul de a-l proteja pe detinatorul politei de daunele materiale care decurg dintr-un accident provocat de el. In cazul in care evenimentul asigurat se intampla, compania emitatoare a politei RCA va acoperi toate daunele rezultate in urma accidentului.

Desi polita RCA nu il despagubeste direct pe detinatorul acesteia, scopul ei este tot de a-l proteja. In cazul unui accident, soferul vinovat trebuie sa plateasca daunele, insa se intampla de multe ori ca acesta sa nu dispuna de lichiditati in acel moment. Detinerea unei polite RCA ii scuteste pe participantii la trafic de astfel de situatii neplacute.

Preturile pentru polita RCA difera de la companie la companie. De multe ori, pretul este cel mai important factor in alegerea unei astfel de polite. Cu toate acestea, exista si alte caracteristici care ar trebui luate in considerare la incheierea unei polite RCA, cum ar fi seriozitatea asiguratorului, precum si rapiditatea cu care acesta aproba plata daunelor.

Mai mult decat atat, exista si alte modalitati prin care se pot obtine polite RCA ieftine. De exemplu, daca detineti si o polita CASCO (sau orice alt tip de asigurare, de viata, pensie privata etc.), cereti o cotatie de pret de la compania care v-a emis celelate polite. De regula, asiguratorii tind sa-si fidelizeze clientii, astfel ca ii rasplatesc cu diverse bonusuri si reduceri in cazul in care au nevoie de mai multe tipuri de asigurari.

Fastbrokers.ro va ofera posibilitatea de a calcula pretul politei RCA usor si rapid, prin cateva click-uri si de a alege cea mai potrivita oferta pentru bugetul si nevoile dvs. De asemenea, pentru ca stim ca timpul dvs. este valoros, va oferim consultanta si cotatii de pret pentru orice alt tip de polita de asigurare.

Alte produse

Fast brokers acopera intreaga piata de asigurari si iti aduce cele mai bune oferte in domeniul asigurarilor de viata, raspundere civila, operatori transport, CARGO, CMR si agricol.

08.01.2012

inapoi