Stiri online din asigurari (rca, casco, locuinte, medicale, etc)

inapoi

Pretul politei RCA

Pretul politei obligatorii RCA este diferit de la o persoana la alta, de la o masina la alta. Foarte multe persoane nu inteleg de un provin aceste diferente de pret la incheierea politei RCA, in unele cazuri, uriase.

In continuare va vom prezenta cateva variante pentru incheierea politei obligatorii RCA.

Pentru o persoana in varsta de 21 din Bucuresti si masina sa cu o capacitate cilindrica de 1500 cm/72 kw,  preturile politei anuale RCA incep de la  625.20 ron (cel mai ieftin RCA) si ajung pana la 2000 ron (RCA Allianz). Pentru aceeasi masina si o persoana cu statut de pensionar si o varsta de 70 ani, pretul politei obligatorii RCA anuale incepe de la 337.52 ron si ajunge pana la 596 ron (RCA Allianz).

Una din solutiile la care au recurs proprietarii autovehiculelor pentru plati mai putin la incheierea politei RCA, a fost aceea de a le inmatricula pe numele unor persoane mai in varsta (bunici, matuse, etc.). In acelasi timp pretul politei RCA depinde si de puterea motorului, istoricul daunelor (sistemul Bonus/Malus), masa maxima autorizata (pentru autotutilitare), etc..

Echipa Fast Brokers va ajuta sa gasiti repede si usor cel mai convenabil pret pentru incheierea politei RCA sau orice alta forma de asigurare obligatorie sau facultativa.

19.10.2012

inapoi