Parteneri

inapoi

Leasing

PERPETUUM LEASE

PERPETUUM LEASE este o companie specializata in leasing operational cu servicii incluse pentru autoturisme si autovehicule comerciale. Solutiile oferite sunt destinate companiilor care detin o flota de autovehicule si care doresc sa-si eficientizeze activitatea, prin reducerea semnificativa a resurselor alocate administrarii flotei, prin previzionarea cu acuratete a bugetelor de cheltuieli si in consecinta prin concentrarea exclusiva pe performanta in activitatea de baza.

Service-uri

OPEL EREBUS

EREBUS a debutat pe piata auto din Romania in anul 2000, impunandu-se inca de la inceput ca unul dintre cei mai importanti dealeri OPEL. Pornind de la conceptul initial "Totul despre masini", am incercat sa oferim clientilor nostri toata gama de autovehicule OPEL insotita de servicii de cea mai buna calitate.

Banci

CREDIT EUROPE BANK

Acum puteti plati online pe site-ul nostru si prin CardAvantaj, in rate, fara dobanda. CardAvantaj, emis sub sigla MasterCard sau Visa, este primul card de credit in lei cu utilizare atat nationala cat si internationala ce ofera posibilitatea de a efectua cumparaturi cu plata in rate, primind in acelasi timp si bonus pentru fiecare tranzactie efectuata. Pentru mai multe detalii despre CardAvantaj precum si pentru a aplica pentru un astfel de card, va rugam vizitati http://www.cardavantaj.ro

Detalii aici

BCR

E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR ! Ai RATE fara dobanda. Plateste prin cardul tau de credit BCR pe site-ul www.fastbrokers.ro si beneficiezi de oferta standard, rate fara dobanda! Cine poate plati in rate? Sunt inscrisi automat si gratuit toti clientii care detin unul dintre cardurile de credit BCR inrolate in Program si care, la momentul efectuarii tranzactiei la comerciantii parteneri ai BCR, solicita facilitatea "Rate fara dobanda".

Detalii aici

GARANTI BANK

Bonus Card este primul card de credit multi-brand cu cip din Romania care iti ofera posibilitatea de a face cumparaturi la orice comerciant din tara sau strainatate care afiseaza sigla MasterCard. Cu Bonus Card te bucuri de:
-perioada de gratie la cumparaturi de pana la 50 de zile;
-pana la 12 rate fara dobanda* in cele peste 5000 de magazine partenere;
-bonus la cumparaturi de pana la 10%, bonus care se transforma in bani ce pot fi folositi la noi cumparaturi.

In plus, aplicand pentru Bonus Card poti refinanta in limita a maximum 20.000 RON cardurile de credit si/sau liniile de credit de la alte banci cu o oferta avantajoasa.
- pana la 36 de rate fara dobanda* SAU
- 10 % discount din debitul refinantat, plus 6 luni perioada de gratie
*Pentru plata integrala a ratei lunare.

Detalii aici

BANCA TRANSILVANIA

Folosind cardurile de credit BT beneficiezi de RATE fara dobanda sau acumulezi puncte STAR la plata integrala! Programul de plata in RATE fara Dobanda sau Puncte Star este disponibil pentru cumparaturi cardurile de credit BT in toate Agentiile FAST BROKERS si/sau pe site-ul http://www.fastbrokers.ro

Detalii aici

inapoi