Stiri online din asigurari (rca, casco, locuinte, medicale, etc)

inapoi

Fondul de Protectie a Victimelor Strazii

Incepand cu anul 2013, a fost reintrodusa constributia obligatorie a asiguratorilor RCA catre FPVS (Fondul de Protectie a Victimelor Strazii). Comisia de Supraveghere a Asigurarilor a stabilit un cuantum de 1% din volumul primelor brute incasate pe aceasta clasa de asigurari(RCA).

Masura de eliminare a contributiei asiguratorilor RCA catre FPVS din 2012, a fot luata pentru consolidarea pietei asigurarilor auto RCA, avand in vedere ca la momentul respectiv FPVS dispunea de rezerve suficiente pentru a plati eventualele despagubiri.
Potrivit CSA, masura de eliminare a contributiei pe 2012 a fost luata pentru consolidarea pietei asigurarilor auto RCA, care a scazut puternic anul trecut, avand in vedere ca FPVS dispunea la acel moment de rezerve suficiente pentru a plati eventualele despagubiri(RCA).

FPVS reprezinta un organism de garantare destinat platilor de despagubiri pentru vatamari corporale sau decese, daca autorul accidentului a ramas neidentificat. FPVS functioneaza si ca centru de informare si organism de compensare pentru cetatenii romani pagubiti in afara granitelor tarii, in anumite conditii.

Doar la Fast Brokers beneficiati de cele mai mici preturi din piata asigurarilor.

19.02.2013

inapoi